MOOIE PRESTATIE VAN DE GRIZZLY'S LUIK IN TSJECHIE MOOIE PRESTATIE VAN DE GRIZZLY'S LUIK IN TSJECHIE

De damesploeg van Grizzly's Luik mag tevreden zijn met de resultaten die ze het voorbije weekend te Pilzen (Tsjechië) behaalde. Na vier afmattende wedstrijden van 45 effectieve minuten tegenover tegenspelers van een hoog niveau, wist de Belgische formatie zich naar een zeer mooie derde plaats op te trekken.

Zaterdagmorgen versloeg de kleine Belgische selectie van twaalf speelsters de Zwitserse dames van Reinach met 6-1 alvorens vervolgens de maat te nemen van de Zweedse meisjes van Grästorps IK (8-3). De derde ontmoeting van de dag was er te veel aan en de lokale ploeg van HC Lasselberger Plzen deed zich gelden met 6-2.

Iedereen wachtte echter op de prestigieuze confrontatie van de volgende dag (geprogrammeerd om 8.00u.); tegenover de Tsjechische nationale damesselectie van min 18 jarigen kwam Grizzly's Luik zeer eervol uit de strijd door zich gewonnen te geven met 4 tegenover 6 doelpunten, of het kleinste verschil dat tijdens dit tornooi tegen deze ploeg opgetekend werd.

Als je daarbij nog weet dat de Tsjechische nationale ploeg slechts vier andere doelpunten incasseerde tijdens de andere drie ontmoetingen, zal het u niet verbazen dat Patrick Frère en de door hem gecoachte meisjes bij het vertrek een glimlach op hun lippen hadden !  

Voor alle uitslagen, klik op de pdf-link hieronder


Posted on August 27, 2008 at 12:55 by MK

News archive