Vandaag laatste BENE-wedstrijd van het seizoen in Belgie. Vandaag laatste BENE-wedstrijd van het seizoen in Belgie.

De BENE-League play-offs zitten in de laatste rechte lijn, vanavond ten laatste morgen avond valt het doek over het BENE-seizoen 1819.

Intussen heeft Era Renomar HYC Herentals een zeer moeilijk maar succesvol parkoers afgelegd. Niettegenstaande hun eerste nederlaag in deze finale serie tegen UNIS Heerenveen wisten ze wedstrijd 2 en 3 te verzilveren met overtuigende cijfers. Vanavond om 21u treffen beide teams voor de 4de en mogelijk de laatste maal. Era Renomar HYC Herentals heeft voldoende met 1 laatste overwinning om de beker voor de 2de maal binnen te halen.

Het zal beslist een woelige wedstrijd worden want UNIS Heerenveen zal er alles aan doen om de finale morgen naar Heerenveen te halen. Wat België betreft is het met zekerheid de laatste wedstrijd van het seizoen op Belgische bodem.

Kan Era Renomar HYC Herentals aan hetzelfde tempo verder gaan, Lukt UNIS Heerenveen erin om het tij te doen keren? Straks om 21u kan je het live meemaken in Herentals sport Vlaanderen. Aanvang van de wedstrijd 21u.

Posted on March 30, 2019 at 10:25 by MV

News archive