REFEREE MICHEL EYSERMANS: ENKELE WEKEN “OUT” REFEREE MICHEL EYSERMANS: ENKELE WEKEN “OUT”

Na ruim 8 minuten vorige zaterdag in de wedstrijd IHC Leuven - White Caps Turnhout kreeg referee Michel Eysermans een aangeschoten puck op de voet. Volgens de medische begeleiding ter plaatse was de eerste diagnose: 'Mogelijk een breuk of een barst'. Eysermans die dit jaar zijn laatste seizoen fluit dacht even bij zichzelf:"Dit was het dan…fin de carrière".Na het nemen van foto's werd er geen breuk vastgesteld. De 'schade' was beperkt tot een gezwollen, gekneusde en stijve voet waardoor het bewegen beperkt is. "Ik schat dat ik een tweetal weken herstel nodig heb om er daarna terug volop tegenaan te gaan. In januari zal ik ook mijn laatste WK fluiten. Ik hoop om nog een goed seizoen te maken".

De wedstrijd Leuven-Turnhout werd daarna verder gezet door de 2 referees Filip Kalse en Odiel Tzirtziganis en dit tot tevredenheid van iedereen.

 

Refereenieuws in de margeKaren Phlippo werd door de IIHF aangewezen voor de EWCC (European Women's Champions Cup) Groep D in Agordo (Italië) van 30.10 tot 1.11.2009, met Cergy-Pontoise (FRA), Agordo Hockey (ITA), UTE-Marilyn Budapest (HUN) en SC Miercurea Ciuc (ROU).


Posted on October 13, 2009 at 12:50 by MK

News archive