Deze zomer gaat ijshockey gewoon door in Leuven ! Deze zomer gaat ijshockey gewoon door in Leuven !

Hoewel tal van ijsbanen klaar staan om de ijsvloer te ontdooien gaat de ijsbaan van Leuven opnieuw de strijd aan tegen de zomerse temperaturen. Naar jaarlijkse gewoonte sluit de ijsbaan voor onderhoudswerken haar deuren 3 weken maar vanaf 23 juni kan er weer geschaatst worden.

Heel wat clubs en organisaties maken dan ook gedurende de zomermaanden gebruik van het ijs. Zo gaan er naast verschillende club trainingen ook speciale ijshockey programma's door die open staan voor alle ijshockey spelers zoals de ALL STAR Hockeyschool (link) en voor de eerste maal deze zomer de PUCKSTOPPERS zomer trainingen voor doelverdedigers (link) . Ook de voor de dames gaat het GIRL HOCKEY Summer Training programma opnieuw door in Leuven (zie pdf-link hieronder) 

Vanaf Augustus kan er naast Leuven ook geschaatst worden in Turnhout waar oa de White Caps ijshockey school (link) doorgaat en van 27-31 augustus kan er terug in ijshockey uitrusting op het ijs gegaan worden in Deurne tijdens de jaarlijks wederkerende ijshockey school (link)


Attachments

Posted on April 25, 2012 at 10:09 by MV

News archive