Herentals en Luik staan opnieuw tegenover elkaar. Herentals en Luik staan opnieuw tegenover elkaar.

Enkele weken na de finale van de Beker van België Doen beide teams de spannende finale over. Gisteren zaterdag 2 Maart haalde ERA-RENOMAR Herentals het van GOLDEN SHARKS Mechelen met 4-0, en was de plaats in de Final-4 finale van vanavond binnen.

BULLDOGS Luik had het een heel stuk moeilijker met alweer een sterk spelend IHC Leuven. Het team uit de bierstad liet er geen gras over groeien en liep al snel uit naar een 0-2 voorsprong, BULLDOGS wist pas na half-wedstrijd de kloof te dichten, waarna de score bleef wisselen. IHC Leuven ging de finale 3de periode in met een beloftevolle 4-3 voorsprong, doch BULLDOGS slaagde erin om met nog 9 minuten op de klok opnieuw de gelijkmaker voorbij een sterk spelende Malinowski Ryan (#33) in het doel te schieten. De druk op het jonge team van Gil Paelinck werd steeds groter, en met nog 5 minuten op de klok profiteerde BULLDOGS van een powerplay om de eindscore op het bord te zetten. Een ontgoocheld IHC Leuven kan alvast terugkijken op een zeer goede en spannende wedstrijd, We kijken uit naar de komende Play-Off.

Vanavond om 19.00u komen ERA-RENOMAR Herentals en BULLDOGS Luik dan weer aan de face-off om uit te maken wie er zich Belgisch Kampioen mag noemen 2018-2019.
Met het vorige duel in gedachte van enkele weken geleden zal deze wedstrijd vast en zeker de nodige spanning inhouden, we krijgen 2 topteams aan de face-off die klaar zijn om volgende week de BENE-League play-off aan te vatten.

Het worden nog enkele spannende weken voor de Belgische clubs en supporters!

Voor de wedstrijd van vanavond zijn aan de ingang nog steeds kaarten verkrijgbaar.

Posted on March 3, 2019 at 11:56 by MV

News archive