Frozen Final 2018 Frozen Final 2018

Zaterdagavond 03 februari 2018 staat de Frozen Final geprogrammeerd! De Finale om de Beker van België 2018 gaat om 20u30 van start in de Luikse Mediacité.
Op tijd zijn is de boodschap, de deuren gaan er open om 18u30, want mede door de nodige veiligheidschecks zal het in de Luikse Mediacité even aanschuiven zijn.
Tassen, rugzakken en grote handtassen zullen niet toegelaten worden, bevoegde veiligheidsagenten zullen aan de ingang controles doorvoeren en stewards zullen toezien op de goede gang van zaken.
De Finalisten, Bulldogs Luik en HYC Herentals, zullen om 20u15 het ijs op schaatsen; de goalies, de spelers en de Coaches worden aan het publiek voorgesteld en om 20u30 wordt de wedstrijd op gang gefloten!
Deze Bekerfinale zal geleid worden door de Heren Filip Kalse en Hub Van Grinsven jr, bijgestaan door de Marine Dinant en Chris Van Grinsven.
Indien na de reglementaire speeltijd geen winnaar gekend is, komen er 5 minuten Over-Time (sudden victory en 3 tegen 3 spelend). Indien de wedstrijd nog steeds niet beslecht werd, krijgen we Penalty-Shots (steeds per 3).
Dadelijk na de match wordt de MVP van elk team gekozen en deze worden aan de medailletafel geëerd, vervolgens wordt het refereeteam in de bloemetjes gezet en dan beide teams natuurlijk.
 

Posted on January 29, 2018 at 00:22 by RD

News archive