Belgische delegatie op IIHF Development stage in Vierumaki Finland. Belgische delegatie op IIHF Development stage in Vierumaki Finland.

Elke jaar bij de start van de zomervakantie organiseert de IIHF een development kamp in Vierumaki (Finland). Naar jaarlijkse gewoonte is Johan Bollue (RBIHF vice-president) op het kamp aan de slag als IIHF-Instructor. Dit jaar is Johan program manager voor de LTP en het MNA Leadership programma. Naast Johan waren ook verschillende Belgische clubs vertegenwoordigd; Ignace Vervoort (HYC) en Alain Maescalck (CHL) als spelers voor respectievelijk team blauw en team grijs, Steve Sels (HYC) in het LTP programma, Danny Reynders (PHA) binnen het Equipment manager programma, Gert Michiels (TTI) in het goalie coach programma, Quinten Bollue in het Student Haaga Helia degree programma en was Wauter Peeters te gast, hij zal het volgende seizoen aantreden als doelverdediger bij Tampere (Finland).

Wij wensen alle deelnemers van onze kant veel succes bij de opleidingen en hopen dat ook dit jaar de opgedane kennis goed gebruikt zal worden in België.

Posted on July 17, 2019 at 16:31 by MV

News archive