Era Renomar HYC Herentals pakt overtuigend de BENE-League titel voor de 2de maal. Era Renomar HYC Herentals pakt overtuigend de BENE-League titel voor de 2de maal.

In een overladen Herentals ijsstadion gaf Era Renomar HYC eigen volk waarvoor iedereen gekomen was. Hoewel UNIS Heerenveen erg sterk en snel begon waren ze amper gevaarlijk. Een extreem goed werkende Kevin van Looveren hield het doel de ganse wedstrijd schoon en gaf geen vingerbreed toe. Era Renomar HYC Herentals was slechts enkele malen gevaarlijk in deze eerste periode maar werkte telkens af.

Zelfs een penalty shot bracht voor UNIS Heerenveen geen wending aan het spel.
In de laatste periode zette UNIS Heerenveen nog alles op alles, met 6 veldspelers (zonder goalie) tegen 4 (HYC met 1 speler in de strafbank) bleef het doel maagdelijk leeg.

Uit deze situatie legde Era Renomar HYC Herentals de eindscore vast.
Met 4-0 staat de beker weer voor een jaar in HERENTALS. Era Renomar HYC heeft er zeer had voor moeten knokken zowel in de kwart als de halve finale, maar was in de finale zonder twijfel de beter ploeg.

Wij willen langs deze weg de spelers, begeleiders, de supporters en clubbestuur van harte feliciteren met deze prachtige overwinning!

Posted on March 31, 2019 at 20:09 by MV

News archive