LEUVEN EN HERENTALS IN DE FINALE LEUVEN EN HERENTALS IN DE FINALE

Leuven IHC en Herentals HYC hadden afgelopen weekend geen moeite met hun tegenstanders in de halve finale series van de Beker van België en boekte beiden een plaats in de eindstrijd die op zaterdag 2 februari gespeeld wordt.

 

Regerend beker- en landskampioen Herentals legde de basis voor hun overwinning bij de met 8-0 gewonnen uitwedstrijd in Maaseik, na welke zij zonder veel moeite het karwei afmaakten in eigen huis door Liège Bulldogs nog eens met 12-1 op zij te zetten.

Waar op zaterdag nog een hoofdrol opgeëist werd door Don Geerts met vier doelpunten en een assist, was het op zondag de beurt aan Vincent Morgan met vier doelpunten, terwijl broer Mitch goed was voor een doelpunt en vier assists.

 

Leuven had iets meer moeite in hun eerste wedstrijd tegen Antwerp Phantoms, maar wist deze toch in winst af te sluiten bij de eindstand van 5-3. De uitwedstrijd op de Ruggeveldlaan verliep iets makkelijker en Leuven stroomde door naar de Beker Finale na een comfortabele 11-3 winst.

De grote namen voor Leuven in deze serie waren Olivier Bouchard met vier doelpunten en vier assists en Per Norstrom met drie doelpunten en een assist.


Posted on November 19, 2012 at 18:38 by MC

News archive