Na de Beker van België winnen Sportiek Spins ook het inline kampioenschap. Na de Beker van België winnen Sportiek Spins ook het inline kampioenschap.

Sportiek Spins wist de eerste wedstrijd overtuigend te winnen met 10-1, maar Charleroi Wolves kon de dag daarna het tij doen keren door nipt de zege te pakken in overtime.
Afgelopen zaterdagavond, 29 april, moest de derde en beslissende wedstrijd in Sportcentrum Peerdsbos, te Brasschaat de beslissing brengen.

Zowel de Spins als Wolves wisten elk de doelverdiger voorbij te gaan in de eerste periode. In de tweede periode liep Spins ligt uit en gingen de teams rusten bij een 4-2 stand op het scorebord.

In de derde periode gingen Spins op hetzelfde elan verder, niet tegenstaande Wolves vrijwel de ganse periode in de meerderheid speelde door verschillende straffen van Spins. Verschillende pogingen van Wolves stuitten telkens op een goed verdedigende thuisclub en een sterke doelverdediging. Met een ruime 7-2 voorsprong begonnen de Spins aan de laatste periode, die ze uiteindelijk wisten af te sluiten met 10-4 voor eigen publiek.

Hiermee haalt Sportiek Spins Brasschaat 2 op 2 , zowel de Cup als de beker blijven in Brasschaat.

Posted on April 30, 2017 at 18:31 by MV

News archive