Ijshockey initiatie te Geel Ijshockey initiatie te Geel

Nu de winterpret in het land is gaan clubs opzoek naar nieuw jeugdig ijshockey geweld.

Jürgen Verrees neemt hierbij het initiatief en organiseert op 31 januari aanstaande van 9u00 tot 12u15 in 2 aparte sessies van telkens 90minuten een unieke ijshockey initiatie op de ijsbaan Lissenvijver in Geel.  Inschrijven is gewenst via info@lissenvijver.be of via jurgen.verrees@telenet.be . Deelname kost 15euro maar daar heb je naast toegang tot de overdekte schaatspiste ook schaatsen, helm, stick en 90 minuten ijshockey initiatie voor.

Tijdens de ijshockey initiatie gaan de deelnemers kennismaken met de ijshockey sport. De initiatie staat open voor iedereen die zich aangetrokken voelt tot de schaatssport om het even welk niveau.

Van oktober tot maart beschikt Geel over een kleine schaatspiste uitsluitend bedoeld voor publiek schaatsen en curling. Hoewel er geen ijshockeyclub werking in Geel is, kunnen geïnteresseerde spelers na afloop van de sessie terecht bij clubverantwoordelijke van de omliggende ijshockey clubs Hasselt, Herentals en Turnhout die voor de gelegenheid aanwezig zullen zijn.

Posted on January 21, 2015 at 17:10 by MV

News archive