Divisie 1, Cold Play Sharks verlengt zijn Titel! Divisie 1, Cold Play Sharks verlengt zijn Titel!

Bij aanvang van het seizoen stoven HYC Toekomst Herentals en Olympia Heist naar de kop van het klassement en waren het, in de heenronde, IHC Beaufort Luxemburg en, in de terugronde, Turnhout Tigers die wel eens wisten te verrassen. IHC Beaufort, met de duo’s Welter, Mossong, Holtzem en Linster, deemsterde na Nieuwjaar toch wat weg en de Tigers van Coach Ricardo Muller konden, ondanks de talrijke treffers van Thomas Vekemans en Kay Van Mechelen, nog niet echt mee in de race om de titel. Het Beloftenteam van HYC speelde zijn rol en Coach Gunter Cuylaerts zag zijn jongens groeien, en bij momenten ook doorgroeien naar het eerste team! Favoriet Sharks Mechelen, mede gesterkt door knappe resultaten in de Bekercampagne, was echter duidelijk een klasse te sterk. Coach Branislav Remen zag dat zijn routiniers als Joris Peusens, Jesse Raekelboom, Marek Ziarny en Daniel Budde de beloften als Jente Wellens, Stefaan Swennen, Jakob Huyghe goed omringen. Daarenboven knapen in het team als Kristof Van Looy, Tomas Necpal en Wouter Vertommen die ondanks tegenslagen bleven werken en de scoringsdrift van Olivier Bouchard en topscorer Martin Vachal, die mede dankzij zijn Sharks meer dan 100 competitiegoals scoorde, maakte dat Cold Play Mechelen doorheen deze competitie denderde.
De strijd om zilver en brons best spannend, maar de Kampioenenbeker 2017-2018 werd al overhandigd aan Cold Play Sharks Mechelen die niet één verliespunt moesten toestaan en dus nu de volgende grote stap zouden moeten aankunnen, op naar de BeNe Liga!
We wensen Cold Play Sharks, spelers, staff en omkadering, van harte te feliciteren met deze titel en ook de runner-ups HYC, Olympia en Tigers en Beaufort voor hun mooie strijd om de podiumplaatsen overheen heel het seizoen!

Posted on April 3, 2018 at 07:00 by RD

News archive