HYC Herentals en BULLDOGS Luik hebben hun finale ticket vast ! HYC Herentals en BULLDOGS Luik hebben hun finale ticket vast !

Afgelopen weekeinde zakten honderden Belgische ijshockeyfans af naar Luik, Herentals, Mechelen en Leuven waar de 4 laatste teams streden voor een ticket in de Belgische Beker Finale.

Herentals baande zich vrij makkelijk een weg naar de finale, zij wonnen van Mechelen op zaterdag met 1-8 en hoewel Cold-Play zich met man en macht verdedigde sloot HYC de serie af met een 4-1 overwinning op Zondag.

Tussen Luik en Leuven ging het er dan weer heel anders aan toe, op zaterdag had BULLDOGS een overtime nodig om de zegen binnen te halen (5-4 OT), en ook op zondag bleef het spannen tot in de laatste seconde. Ook toen haalde BULLDOGS het van CHIEFS met slechts 1 doelpunt verschil (2-3). Luik plaatst zich daarmee in de finale en treft op 2 februari Herentals. Het verschil met CHIEFS was zo nipt dat het vervolg van de BENE competitie en Final-4 zeer spannend kunnen worden.

De Finale van de beker van België gaat dit jaar door in Herentals op 2 Februari 2019 om 20h30.
Kaarten zijn te koop via de club en via onze website. Wil je het allemaal live meemaken wacht dan niet te lang, plaatsen zijn beperkt. De On-line kaarten verkoop starten wij deze week op via onze website.

Posted on December 31, 2018 at 12:10 by MV

News archive