ROBBY VROEMANS NEEMT ONTSLAG… MAAR BLIJFT TOCH

Robby Vroemans heeft aan de Raad van Bestuur van de KBIJF laten weten dat hij na het seizoen 2007-2008 wil afzien van de functie van Technisch Directeur KBIJF. Deze betrekking aanvaardde hij begin 2006 "Ad Interim" na het onverwachte ontslag van Piotr Warzynski.

De 45-jarige Vroemans was toen zeker niet aan zijn proefstuk toe: hij was er in 2004-2005 al bij als teammanager voor de U18 waarmee hij direct zilver behaalde in Bulgarijë. Een jaartje later was het brons met de senioren in Sofia en begeleidde hij ook de U18 in Italië. Vorig seizoen kwam hij tweemaal met zilver om de hals in Zaventem aan:met de senioren(Croatië) en met de U

20(Turkijë). Daarnaast was hij ook Coördinator van de Nationale Teams .

Nu vrijdag,omstreeks 24u, vertrekt hij voor de laatste maal als ploegverantwoordelijke voor een jeugdteam richting Italië. Ook begin april zal  de Kapellenaar onze nationale senioren op het WK begeleiden. In de toekomst blijft hij teammanager voor de senioren. Over zijn tweede functie van "Coördinator van de Nationale Ploegen" zal hij pas een beslissing eind april 2008 nemen.

In naam van de KBIJF,de spelers en begeleiders willen we langs deze weg "Dank U" tegen Robby zeggen.


Posted on December 4, 2007 at 16:55 by MK

News archive