FINALE BEKER VAN BELGIE

Traditioneel wordt de Bekerfinale gespeeld het eerste weekend van het nieuwe jaar. Nu zaterdag zullen te Hasselt de eerste twee uit de voorcompetitie, namelijk Turnhout en Leuven mekaar in de ogen kijken tijdens de Hoogmis van het Belgische ijshockey.
Turnhout zal het zonder zijn internationaal Sjef Szarzynski moeten doen welke begin december een slapshot in het aangezicht kreeg en er een verbrijzeld gehemelte aan overhield. Szarzynski hoopt echter binnen enkele weken terug paraat te zijn. Hij wordt vervangen door de nieuwe Zweedse aanwinst Andreas Perman(24).
De Chiefs uit Leuven daarentegen hopen met taktisch vernuft de wedstrijd naar hun hand te zetten en rekenen voornamelijk op de Belgische portier nummer één Bjorn Steijlen, de uiterst betrouwbare grendel op hun achterdeur.
Finale Beker van België - Ijsbaan "De Schaverdijn" te Hasselt. Zaterdag 6 januari 2007 te 21u. De wedstrijd wordt uitgezonden op 7 januari in de namiddag op Sporza.Kaarten(voorverkoop 12€/stuk) kunnen gereserveerd worden per e-mail bij de kbijf.frbhg@skynet.be.
Posted on January 3, 2007 at 16:38 by MV

News archive