NIEUWE 'REFEREE IN CHIEF' : MICHEL EYSERMANS NIEUWE 'REFEREE IN CHIEF' : MICHEL EYSERMANS
Onderwerp: Organisatie verandering
Beste Sportliefhebbers,
Tijdens de verkiezing van het huidige Verbondsbestuur is een duidelijk weg ingeslagen van verandering en vernieuwing.
De afgelopen 2 jaar is er al veel veranderd en er zullen nog veranderingen komen.
De Voorzitter van de KBIJF heeft mij bij mijn aanstelling als Executive Director gevraagd om ervoor te zorgen dat we op korte termijn een nieuwe Referee in Chief zouden kunnen opleiden en aanduiden. Als lid van het Verbondsbestuur ben ik oa verantwoordelijk voor Referees en Officials en deze taak blijf ik ook in de toekomst uitvoeren. Maar na 7 jaar Referee in Chief te zijn geweest is de tijd aangebroken om deze fakkel door te geven zoals ook mijn initiële opdracht was.
Ik ben dan ook zeer verheugd om vandaag aan te kondigen dat Michel Eysermans, door ons allemaal gekend als vaste scheidsrechter op het hoogste niveau en een zeer gerespecteerde referee internationaal ( IIHF ), de functie als Referee in Chief van de KBIJF heeft aanvaard en per 15 april de eerste lijnverantwoordelijke zal zijn voor al het scheidsrechtersgebeuren in België. Michel zal in deze nieuwe functie aan mij rapporteren.
Graag wil ik Michel veel succes wensen met deze moeilijke taak maar ik ben ervan overtuigd dat zijn ervaring zowel in België als Internationaal een goed voorbeeld zal zijn voor de jongere scheidsrechters die in opmars zijn.
Sportieve groeten,
 
Nico Toemen, Executive Director KBIJF 
Posted on April 13, 2010 at 09:13 by MK

News archive