SUMMER LEAGUE Hockey (all ages) SUMMER LEAGUE Hockey (all ages)

Om tegemoet te komen aan de sportieve vraag van onze leden met de CORONA versoepelingen in het vooruitzicht heeft de RBIHF de Summer League draad weer opgenomen.  

In samenwerking met de inline afdeling worden er gedurende de zomerstop verschillende wedstrijddagen georganiseerd waarbij teams deelnemen aan meerdere wedstrijden. Net zoals in het verleden kunnen ijshockeyspelers (en/of teams) ook inschrijven voor dit initiatief. Volledige teams worden gewoon mee ingedeeld, individuele spelers worden toegevoegd aan een bestaand lokaal team. 

Dit uniek concept ondersteund daarenboven de verdere ontwikkeling van jeugdspelers. In tegenstelling tot de wintermaanden waar de focus veelal op individuele skill development gaat, geeft de Summer league de mogelijkheid om game technische te werken. Daarenboven worden de leeftijdsgroepen van het aankomende seizoen gebruikt, waardoor dit als een zeer goede voorbereiding gezien kan worden voor het aankomende seizoen. De RBIHF laat daarenboven alle spelers die afgelopen seizoen aangesloten waren toe deel te nemen op basis van hun winteraansluiting.  

De vriendschappelijke wedstrijd planning zal later deze maand gepubliceerd worden op basis van de ingeschreven spelers en teams. Wedstrijden worden verdeeld over de zomer, zodat er voldoende vrije weekends overblijven om vakantie met sport te combineren. De start van de Summer League is voorzien op 28 Juni. 

Heb je interesse om deel te nemen als speler of team (ijshockey / inline hockey) schrijf je dan snel in via onderstaande link. De kostprijs voor deelname is leeftijdsafhankelijk en is evenredig met het aantal geplande wedstrijden. 

Inschrijvingsformulier individuele speler of Team
Meer informatie : summerleague@rbihf.be 

Posted on June 16, 2021 at 12:00 by MV

News archive