Turnhout naar de finale maar tweede halve finale stopgezet! Turnhout naar de finale maar tweede halve finale stopgezet!

Dit weekeinde zouden normaal gesproken de finalisten voor de Beker van België op 8 februari gekend zijn, maar niet alles is gelopen zoals verwacht.

De duels tussen Leuven en Turnhout werden succesvol en sportief afgesloten vandaag in Turnhout met een tweede overwinning van Turnhout White Caps waardoor zij alvast zeker zijn van een plaats in de finale.

Maar tussen Deurne en Luik liep het anders af.
In de wedstrijd van zaterdag zagen Bulldogs de kans om Antwerp voor te blijven en ging de eerste zegen naar Luik. Vandaag was het dus alles of niets voor Antwerpen. Met nog 18 minuten te gaan in de 3de periode brak het glas achter het doel van Antwerp na een shot op doel.
Wat normaal een technische onderbreking moest worden voor het vervangen van het glas bleek uiteindelijk een onmogelijke oplossing daar geen vervangstuk beschikbaar was.

Noodgedwongen moesten de scheidsrechters Tim Tzirtziganis en Hub Jnr Van Grinsven een punt zetten achter de wedstrijd. Op dat ogenblik had Luik de leiding met 2-0. Hierdoor de 2de wedstrijd niet volledig uitgespeeld en zal de wedstrijd commissie beslissen hoe het verder moet. Wij hopen U alvast morgen in de loop van de dag meer nieuws te kunnen brengen.

Het blijft dus afwachten wie er uiteindelijk Turnhout zal ontmoeten in de finale van de Beker van België!

Posted on December 8, 2013 at 22:54 by MV

News archive