opmerkingen spelers NAT 1

Nationaal 1 senior.

Wie in nationaal 1 heeft gespeeld, moet de rest van het seizoen in deze reeks blijven spelen.

Een junior welke in nationaal 1 heeft gespeeld, wordt als een nationaal 1 speler beschouwd, maar mag ook in zijn junior reeks blijven spelen.

Tevens mogen steeds 4 spelers van nationaal 1 opgesteld worden in elke nationaal 2 wedstrijd , dit is niet van toepassing voor de goalie's, deze mogen willekeurig wisselen tussen de beide senior reeksen.

Nationaal 2 senior.

Wanneer een speler van nationaal 2 één wedstrijd in nationaal 1 heeft gespeeld, wordt hij niet meer als nationaal 2 speler aanzien, maar wel als een nationaal 1 spelers ( dit geld ook voor de juniors). Voor de Nationaal 2 wedstrijden mogen steeds 4 willekeurige nationaal 1 spelers opgesteld worden. Dit is niet van toepassing voor de goalie's, deze mogen willekeurig wisselen tussen de beide senior reeksen.

Een junior welke nationaal 2 speelt, mag ook deelnemen aan de wedstrijden van zijn eigen junior categorie.

D2 van vorig seizoen.

Is nu de recreanten reeks geworden, aangezien we maar één inschrijving hebben ontvangen, zal deze reeks voor het seizoen 2011-2012 niet opgestart worden, en zal deze club zelf vriendschappelijke wedstrijden moeten organiseren.

Document technische commissie

Deze lijst is opgesteld, door de geselecteerde spelers welke op het wedstrijdblad  stonden genoteerd voor hun club per categorie.

De dispensatie regel blijft zoals in de vorige seizoenen, en moeten via het officieel document aangevraagd worden, en naar het secreatriaat van de CIL verstuurd worden.

Voor de dames en meisjes, deze mogen nog steeds een reeks lager spelen. BV een senior - mag ook in U23 spelen, een U20 mag ook U17 spelen enz.

Voor de coach licentie moeten we nog met Mark Verlinden bespreken, hoe we dat gaan doen.

Een coach mag ook een official functie uitvoeren.

Posted on August 24, 2011 at 19:06 by CH

News archive