Eerste training Mini Pink Poodles Eerste training Mini Pink Poodles

Na heel lang wachten en showen met mijn trainingspak, was het eindelijk zo ver...  De eerst training van de mini-pink-poodles. Niemand wist waar we ons mochten aan verwachten en hoeveel meisjes we mochten ontvangen, wat het nog spannender maakte. Maar we waren met een mooi groepje. Drie meisjes van U12, nl. Jacobien, Jennifer en Inneke, Lies en Kimberly die ook al mee doen met de echte pink-poodles en dan nog 2 Franssprekende meisjes en nog een meisje van een andere ploeg.

Eerst werden we in 2 groepen verdeeld per leeftijd en trainden we op stickvaardigheid en goals maken. Daarna werd de groep in 2 gelijkwaardige teams verdeeld en speelden we honkball en tot slotte een matchke. Was wel even wennen dat mijn papa Dieter naast juf Ellen ook onze training in de juiste banen bracht, maar stiekem was ik wel een beetje trots op hem. Vanaf nu zul je ons ook op andere matchen en trainingen goed herkennen, want we kregen allemaal een sticker op onze helm en zullen in onze skates roze strikken dragen.  

Was tof, kijk al uit naar de volgende... en hoop dat er zich nog veel meisjes, onder de 16, zullen geroepen voelen... Laat het maar snel weten aan Ellen Clinke.

De mini onder de mini-poodels Jacobien

Posted on January 11, 2009 at 19:19 by RVE

News archive