Aanpassing kalender

Beste clubs,

 

Het eerste deel van de competitie voor senioren zit er op en als we terug kijken op dit deel, moeten we toch een paar kanttekeningen maken. Het blijvend probleem van arbitrage is een groot zorgenkind. Vandaar dat wij een drastische beslissing hebben genomen betreffende de tweede ronde. De Referee-in-chief en de competitieleider hebben een bewuste keus gemaakt om de 2e ronde voor senioren1 en de laatsten van ere NIET te laten doorgaan.

Omdat dit impact heeft op de kalender zijn er dus nog wat verschuivingen gebeurt om alles wat optimaler te laten verlopen. Controleer de kalender dus goed. Er zijn geen extra dagen gecreëerd eerder wat dagen samengevoegd.

Zalen waren oorspronkelijk ook beschikbaar, dus dit zou geen groot probleem mogen zijn. Voor de eerste 5 ploegen van ERE komt er nog een enkele ronde waar de 2 winnaars zullen spelen voor de titel. De jeugdcompetitie wordt gewoon uitgespeeld, net zoals senioren2. Ploegen die nu uit de boot vallen mogen altijd vriendschappelijke wedstrijden aanvragen. De Referee-in-chief zal ook hiervoor zijn best doen om referees te vinden.

 

We wensen iedereen nog een sportieve einde van het seizoen. En tot op de eindrondedagen!

Posted on July 2, 2009 at 12:31 by RVE

News archive