REF JEF HOREMANS HANGT ZIJN IJSHOCKEYFLUITJE AAN DE HAAK REF JEF HOREMANS HANGT ZIJN IJSHOCKEYFLUITJE AAN DE HAAK

Herentalsenaar Jef Horemans (°01.12.1955) trekt er na dit seizoen definitief een streep onder. Tijd voor een gesprekje met de nestor van het scheidsrechterskorps, vader van 2 dochters en fiere opa van een kleinzoon waarvan hij hoopt dat die ooit ijshockeyspeler zal worden.

Red: "IJshockeyspeler, referee, vertel eens…."

JH: "Ik ben laat als speler begonnen bij Cosmos in Herentals. Er waren toen te weinig scheidsrechters en zo ben ik als ref begonnen. Een opleiding heb ik nooit gekregen. Na 3 wedstrijden moest ik reeds de topper Olympia - HYC (Eredivisie) fluiten met mannen als Steve Wijns, Bart Veulemans, Danny Lievens,Stefan Casteels…Ik was toen enorm zenuwachtig."

Red: "Zonder opleiding zeg je ! "

JH:"Ja. Dat is de reden waarom ik zelf veel aandacht aan een goede opleiding schenk. De laatste jaren zijn er toch enkele goede jongeren op de voorgrond getreden: ik denk aan Tim Tzirtziganis, Kenny Ceuppens, Maarten Van de Acker en vele anderen."

Red:"En nu stop je!"

JH: "Ja. Aan ijshockey heb ik zeer goede herinneringen. Het verheugt me dat ik zoveel nieuwe collega's heb kunnen aanbrengen. Langs deze weg wil ik alle clubs en iedereen te bedanken voor de jarenlange en positieve samenwerking".

Red:"Ook wij, bestuur van de KBIJF, spelers en supporters wensen U van harte te bedanken voor uw enorme inzet. Ons zal je voornamelijk bijblijven als een scheidsrechter met een vleugje humor".

Attachments

Posted on April 1, 2010 at 23:47 by MK

News archive