Benoeming van Anne-Marie Dans als team manager van het NDT(Nationale Damesteam) Benoeming van Anne-Marie Dans als team manager van het NDT(Nationale Damesteam)

Is het niet meer dan normaal dat een vrouw te vinden als manager voor de Nationale Damesploeg ? Dit is nu een feit vermits Anne-Marie DANS Michel Kest zal opvolgen in deze functie. Om persoonlijke (gezondheid) en professionele redenen was laatsgenoemde verplicht om deze keuze te maken en hij is de eerste om deze keuze toe te juichen.

 

Aan een vrouw vraagt men nooit haar ouderdom maar ze is reeds dertig jaar actief in de ijshockeywereld, hoofdzakelijk in Luik maar niet alleen daar. Haar grote bekwaamheden zijn ver buiten de grenzen van het prinsbisdom Luik gewaardeerd: prospectrice op het ijshockeysalon van München, organisator van zomerjeugdhockeykampen in Tsjechië,  verantwoordelijke voor een U18ploeg, scheidsrechterscursussen in Luik, meer dat 15 jaar wedstrijdofficiële in de eredivisie, medewerkster bij de tuchtcommissie van de RBIHF,… Met Anne-Marie Dans kan de KBIJF rekenen op een dynamische en ervaren persoonlijkheid die uitstekend past bij de nationale trainer Patrick Frère en de toegewijde materiaalverantwoordelijke Willy Cornelissen, de andere staffleden. Met Johan Bollue die er ook zal bijzijn kent U meteen de Vier Azen die onze Dames zullen begeleiden bij het aanstaande Wereldkampioenschap Div.IIB (van 1 tot 7 april 2013 in Puigcerda-Spanje).


Posted on February 5, 2013 at 22:26 by

Lions archive