Maaseik, Winter Wonder Cup, 5-6 jan. '13 : Schitterende 2de plaats voor onze Nationale Damesploeg Maaseik, Winter Wonder Cup, 5-6 jan. '13 : Schitterende 2de plaats voor onze Nationale Damesploeg

Elk jaar staat de Belgische nationale damesploeg voor een enorme uitdaging: genoeg geld inzamelen om te kunnen deelnamen aan het Wereldkampioenschap. Om niet alle kosten op de schouders van de geselecteerde dames te laten vallen, wordt er steeds gezocht naar een alternatieve financiering.

Tussen alle acties die dit seizoen zullen geplant worden is er hier eentje dat alle clubs moet interesseren: de "Winter Wonder Cup". Deze wedstrijden zullen doorgaan in Maaseik en gespreid worden over 2 dagen (5 en 6 januari 2013).Dit volgens de IIHF-regels voor dames (geen contact).  Een mooie gelegenheid om uw steun te betuigen aan onze nationale damesploeg. Mannelijke, vrouwelijke en gemengde ploegen zijn welkom.

 ALLE UITSLAGEN en EINDSTAND  kan U bekomen door de onderstaande link aan te klikken.

 

Tijdens het IIHF-congres van de maand  mei 2013 stelde Spanje zich kandidaat voor de organisatie van het Wereldkampioenschap voor Dames div.IIB maar de datum en plaats diende nog bepaald te worden. Uiteindelijk werd Puigcerda weerhouden (in plaats van Logroño en Jaca) en zal dit tornooi doorgaan  van 1 tot 7 april 2013.


Reportage TV-Limburg (45s.):  http://www.tvl.be/


Attachments

Posted on January 1, 2013 at 10:30 by MK

Lions archive