Dames van Grizzlys nemen deel aan Tsjechisch tornooi (27-28 augustus 2011) Dames van Grizzlys nemen deel aan Tsjechisch tornooi (27-28 augustus 2011)

De Grizzlys, die op de tweede plaats van het tornooi te eindigden, werden eenparig door de andere teams geloofd om hun inzet en kozen Kirsten Schönwetter tot beste goalie van het tornooi. In het « All Star »-team stonden ook nog Sonja Frère (Center) en Renee De Wolf (Linkse verdediger).

Tegen de sterke 'Europese selectie' waren de Grizzlys de enigen die konden tegenscoren… pas 90 seconden voor het eindsignaal moesten de Belgische dames de gelijkmaker toestaan. En zeggen dat in de kwartfinale  pas in extremis werd gewonnen van Roudnice  nadat deze ploeg tot 2 minuten voor het einde met 0-1 leidde.

Zowel op als naast het ijs was coach Patrick Frère na afloop zeer tevreden over zijn team. Resultaten in dit tornooi, dat van jaar tot jaar sterker wordt, kunnen enkel behaald worden mits een ijzeren discipline. Een goede les voor alle meisjes die fier mogen zijn met een mooie tweede plaats na de Europese selectie.

 Hiervoor dient U de onderstaande  pdf-link aan te klikken en U verkrijgt de samenstelling van de selectie, het programma en ALLE resultaten. Foto's later.


Game 1 : Grizzlys - Europe Girls Selection : 1-1.

Game 4 : Grizzlys - Bílí Tygri Liberec: 5-0.

1/4 finale : Grizzlys - HC Roudnice: 2-1.

1/2 finale : SV Brackwede - Grizzlys: 0-1

Finale : Europe Girls Selection - Grizzlys: 5-0.

GRIZZLYS: Silver ! 


Posted on August 27, 2011 at 21:10 by MK

Lions archive