16de internationaal tornooi in Cergy (FRA) 16de internationaal tornooi in Cergy (FRA)

Het Wereldkampioenschap voor Dames Divisie 3 werd dit jaar afgelast waardoor de Belgische nationale ploeg twee mogelijkheden had: alles stopzetten of betere tijden voor te bereiden….het werd de tweede oplossing.

De KBIJF heeft daarom speciale dagen georganiseerd om kennis te maken met deze damesdiscipline: een tweede "National Girls Hockey Day" zal dit weekend plaatshebben op de ijsbaan van Leuven (klik de affiche  aan in de rechter bovenhoek).

De Nationale Damesploeg heeft afgelopen seizoen deelgenomen aan 2 tornooien: een tornooi in Grefrath (GER) in september en een ander tornooi in Säffle (Zweden) in maart.

De verantwoordelijken van het nationale Damesteam hebben nog een laatste rendez-vous gepland tussen 21 en 24 mei 2009: het 16de internationaal tornooi in Cergy (FRA). Daar zullen de Belgen volgende teams ontmoeten: Cergy (Kampioen van Frankrijk), de Spaanse nationale ploeg, Grefrath (Lady Panter - een Bundesligaploeg uit Duitsland), een selectie uit Beieren (GER) alsook een Canadese ploeg met de mooie naam:"Les Lynx d'Edouard-Montpetit" (Omgeving van Montréal - hockey AA).

Ook hiervan zullen we U op de hoogte houden dankzij onze medewerkers ter plaatse.


Samenstelling van de Belgische selectie - Composition de la sélection belge

GK : Kirsten Schönwetter - Nina Van Orshaegen

D: Nadège Liesens, Sara Mommen, Sandra Dias, Laura Paredis, Eline Leyen, Nathalie Doyen.

F : Leen De Decker, Sonja Frère, Liesa Bosmans, Emilie Kest, Susann Gotz, Sindy Gennecher.

Coach : Matti Agemans

Materiaal - Matériel : Willy Cornelissen

 

Programma - Programme : http://f_coucou.club.fr/Tournoi.htm
Posted on April 29, 2009 at 23:02 by MK

Lions archive