EEN GEWELDIGE STUNT VAN DE GRIZZLYS IN TSJECHIE ! EEN GEWELDIGE STUNT VAN DE GRIZZLYS IN TSJECHIE !

29.08.2010  15.00 Finale: Grizzlys Liège - Cherokees BRNO 1-0 (1-0,0-0,0-0). PROFICIAT ! 

De Grizzlys hebben voor een echte stunt gezorgd door nogmaals het tornooi van Roudnice te winnen. Deze maal kon het verrassingseffect niet meer spelen. Het winnen van de wedstrijden was moeilijker dan vorig jaar.

Zeker omdat 4 meisjes pas om 4u30 in de morgen in Roudnice aankwamen, amper 3.30u. voor de aanvang van de eerste wedstrijd en dat Nadège Liesens enkel op zondag kon spelen nadat haar vliegtuig gedurende 10 uur in Frankfurt opgehouden was.

Ondanks alles is de balans zonder meer fantastisch met 4 overwinningen in 4 wedstrijden en een bloedstollende finale die met 1-0 gewonnen werd.

De aanvalsters scoorden 18 doelpunten, iets wat al opmerkelijk is! Maar onze verdediging zorgde voor een echte stunt door geen enkel doelpunt te laten maken! En ook onze goalies waren onberispelijk en vormden met de verdediging een oninneembaar blok.

Vorig jaar keerden de Belgen terug met 2 individuele titels. Dit jaar waren ze met 5: Nina Van Orshaegen (beste goalie van het tornooi), Sonja Frère (beste aanvalster) zonder de 3 meisjes te vergeten die in het All Starteam stonden: Jente Vanroy (goalie), Nadège Liesens (Linkse  Defence) en Sara Mommen (Linkse Wing). En dat alles in Tsjechië.

 

Alle uitslagen (up to date zondag 29.8.10): klik op de  pdf-link hieronder


Pictures from HC Roudnice:http://ferry31.rajce.idnes.cz/ReproMat_Cup/


Posted on August 28, 2010 at 17:32 by MK

Lions archive