WK SEN. Div.IIA, 09.04.08: Rustdag

Dag België,

 

Ondertussen zijn we weer 2 dagen verder sinds het laatste verslag uit Roemenië. Even terug naar dinsdagmorgen. We hebben vandaag de late wedstrijd dus dat betekent dat we een late (9U30) wake-up call krijgen! Na het ontbijt, naar de ijsbaan voor nog een laatste training/bespreking voor de match tegen Israël. In de namiddag heeft iedereen het natuurlijk rustig aan gedaan. Voor sommigen betekent dit slapen, anderen spelen kaart, kijken een film, spelen playstation enz... Dan hebben we onze 'pre-game meal' gekregen ( kaaskrokretten om te beginnen en dan schnitzel met gehakballen en pasta, nie echt optimaal, maar ja...) en op naar de ijsbaan. In de kleedkamer voelde je de spanning, maar die werd snel weggeblazen (Marc en frank hun oren deden er zeer van) met AC/DC, Foo fighters, en andere artiesten. De match zelf begon zoals verwacht snel met wat nerveus spel langs onze zijde. Daardoor kwamen we dan ook op een 1-0 achterstand die nadien vliegensvlug werd teniet gedaan. De 2de en de 3de periode waren qua spelniveau veel beter en mede daardoor hebben we de belangrijke overwinning dan ook binnengehaald.

Man van de match was deze keer Stijn 'de man met 7 longen' Driesen. Ook nog even vermelden dat Sven 'Svenner' van Buren nu al de hit van het tornooi heeft gemaakt. Zijn slachtoffer en de scheids zijn het daar niet echt mee eens, maar alle Belgen waren het unaniem eens. Vincent 'Vinny' Morgan (my hero) scoorde voor de 2de wedstrijd op rij een hattrick en Bjorn 'de'n Tamme' Steijlen was, zoals we al gewoon zijn, weer een muur met maar 3 kleine gaatjes in! Na de wedstrijd hebben we het rustig gehouden door met de hele ploeg een pizza te gaan eten en nog wat na te praten.

Een vrije dag! Allez, in de voormiddag stond er wel nog een training (1u) op het programma, maar voor de rest niets gepland. Ideale moment dus voor onze 'kappers' (Ben 'Benno' Vercammen, Don 'Donnie Brasco' Geerts, Seppe 'Sepke' Sysmans) van dienst om de rookies te 're-stylen'! Ik moet zeggen, fantastisch werk! Een deel van de jongens zijn daarna de stad (allez, wat er toch voor moet doorgaan) gaan verkennen en de anderen hebben met 9 spelers een pooltornooi gehouden. Na de voorrondes, kwart- en halve finales was het uiteindelijk een finale Deurne (Julien 'Juju' Zwickel) - Leuven (Joris 'JP' Peusens), welke gewonnen werd door Leuven! Nu zijn we na ons avondeten wat aan't ontspannen (Champions league kijken, sauna bezoek, kaartje leggen,...) in ons hotel. Iedereen op tijd zijn bed in dadelijk want morgen hebben we de 'vroege' wedstrijd tegen Ierland op het programma staan. Een wedstrijd welke we zeker niet mogen onderschatten! Ik zou zeggen, iedereen aan het thuisfront DUIMEN!

 

Met Sportieve groeten, Joris Peusens !


Posted on April 10, 2008 at 10:07 by MK

Lions archive