Team Belgium klaar voor het WK! Team Belgium klaar voor het WK!

Na een geslaagde voorbereiding, met een toch wel zeer nuttige driedaagse in Turnhout, waar door de groep vooral op tactisch vlak gewerkt werd onder leiding van Coach Domin Van der Locht daarin bijgestaan door Peter Van Eemeren. De selectie groeide als spelersgroep ook wel degelijk naar elkaar toe tijdens deze voorbereiding en nu wordt het tijd voor de strijd!
Woensdagavond was het verzamelen geblazen in Deurne en werden de spelerstassen, sticks en materiaal ingeladen, donderdagochtend vertrok de bestelwagen met Equipment Manager Patrick Mondelaers aan het stuur, samen met Denise & Hub Van Grinsven, richting Spanje.
De spelersgroep en de Coaches zijn vanochtend in Zaventem het vliegtuig opgestapt en na een bustransfer van luchthaven Bilbao naar het hotel Logrono, kan de groep vanavond nog een uurtje het ijs op in de wedstrijdarena van de komende week.

Zaterdagmiddag speelt België U20 de openingswedstrijd van dit WK-toernooi tegen Mexico om 13u; live volgen kan via de link https://www.youtube.com/watch?v=Fc_YxLcBHIM

Zondagmiddag 13u tegen Korea volgt al onze 2de wedstrijd en ook deze wordt live gestreamd en is via https://www.youtube.com/watch?v=0R7OzK5Hwjg te zien.
 

Posted on January 6, 2017 at 08:00 by RD

Lions archive