W.K. U20 - Roemenië, 14.12.08: Niets te vermelden

Zondag voormiddag, om 10u05, vertrekt de nationale U20 ploeg vanop Zaventem naar het Roemeense Miercurea Ciuc waar ze pas, na een tussenvlucht, s'avonds zullen aankomen. Materiaalman Frank Wagner is reeds donderdagnacht, per lichte vrachtwagen, met alle sticks en kledij vertrokken. Vandaag, om 14 u meldde Frank dat hij in een (kleine) Roemeense betoging zat en nog 400 km af te leggen had. Hij is om 23h35 (0h35 plaatselijke tijd) goed en wel in het hotel aangekomen ! Coach Domin Van de Locht was nog steeds in de wolken over de wedstrijd van vorige maandag tegen Nederland (6-4 voor België) en stelde als voornaamste doel van dit W.K.: "In deze zware poule blijven is het belangrijkste. De eerste 2 wedstrijden zullen we het zonder Ben Van den Bogaert moeten doen. Hij zit nog een straf uit van vorig jaar (nvdr. Ben brak gisteren tijdens de match Olympia-HYC zijn neus, maar kan toch meegaan). Koud is het ginds wel! Tussen -8° en -14°C".

We zullen de wedstrijden 'online' kunnen volgen, maar na elke periode zal ook onze man ter plaatse Marc Engelen een korte stand van zaken doorgeven. U kan ook zijn foto's en zijn kijk op de wedstrijd volgen op: http://www.engelenphotos.mediaobjects.co.uk .

De U20 zijn goed in het zeer koude Roemenië aangekomen. Morgen om 9h30 staat er een training op het programma. Op dit alles komen we morgen nog uitvoerig terug.


Posted on December 15, 2008 at 11:40 by MK

Lions archive