Exclusieve promotie voor het WK in Parijs !

RBIHF kan, in samenwerking met de IIHF WK-organisatoren, alle ijshockey-liefhebbers een exclusieve promotie aanbieden om het WK Seniors in Parijs zelf mee te maken.

Twintig percent korting op de inkomprijzen voor de WK-voorronde wedstrijden, mooi toch!

Wil je er ook bij zijn? Boek je ticket on-line op http://www.eventim.fr/Tickets.html?affiliate=IHB&fun=promotion&doc=promotionPage&promo_id=47695 en gebruik de...

Posted on April 26, 2017 at 09:30 by RD

Afgelopen 2 weken kwamen opnieuw enkele Belgische scheidsrechters en linesman in actie tijdens het wereldkampioenschap Div 2, groep B (men) en Div 1 Groep B (wom)

Voor Marine Dinant was het strijdtoneel KATOWICE in Polen, maar Chris Deweerdt en Fred Monnaie werden letterlijk naar de andere kant van de wereld gezonden voor hun WK aanduiding. Beide heren kwamen aan de face-off in AUCKLAND Nieuw-Zeeland. Er waren maar liefst 33-uur non-stop reizen nodig om op locatie aan te komen en veel tijd voor rusten was er niet bij.
Fred opende het tornooi met de eerste wedstrijd MEX-PRK,...

Posted on April 18, 2017 at 00:35 by MV

Inderdaad, EBEL-club Klagenfurt had het vertrek van zijn Coach Mike Pellegrims reeds bekendgemaakt en gisteren heeft ook de nieuwe werkgever van Mike, DEL-club Düsseldorfer EG, tijdens een persconferentie de Staff voor het seizoen 2017/2018 voorgesteld. En een prominente rol voor komend seizoen is natuurlijk weggelegd voor de nieuwe Cheftrainer: Mike Pellegrims.

"Jawel, de terugkeer naar Düsseldorf is quasi een droom die bewaarheid wordt. Als speler heb ik mij hier jaren goed gevoeld en heb deze club natuurlijk sindsdien altijd gevolgd. Ik ben overtuigd dat wij de toeschouwers...

Posted on April 12, 2017 at 18:52 by RD