Terug van weggeweest?
Afgelopen maandag 28 oktober heeft de RBIHF onder leiding van Johan Bollue de U16 draad weer opgepakt met een indrukwekkend HELLO PLAYER programma.

Niet zomaar een ijshockey camp, een wel doordacht en gestructureerd programma voor de rekrutering en opleiding van onze Belgische ijshockey jeugd met als doel een eerste basis selectie te vormen welke toekomstige National Selecties kan ondersteunen en voeden.

HELLO PLAYER DEVELOPMENT MODEL

Posted on November 1, 2019 at 21:58 by JB

Ook dit seizoen blijft het Inline in België verder doorgroeien en zijn het vooral de jeugdafdelingen die aan populariteit blijven winnen. Ter ondersteuning van de communicatie heeft de RBIHF inline development groep zopas de deuren geopend van haar eigen Facebookpagina (facebook.com/RBIHFinlineDev). Hiermee wil de RBIHF verder tegemoetkomen aan de nood aan directe communicatie met spelers en ouders op een moderne en mobile manier.

De RBIHF investeert met su...

Posted on October 23, 2019 at 10:00 by MV

Omwille van de grote interesse in zowel LTP als coach Level-1 en Coach Level-2 werden de inschrijvingen vroegtijdig stopgezet. Momenteel kunnen er dan ook geen nieuwe inschrijvingen meer toegelaten worden.

Posted on September 6, 2019 at 16:22 by MV

Naar jaarlijkse gewoonte organiseert de RBIHF haar coaching seminarie net voor de aanvang van het seizoen. In tegenstelling tot de initiële planning gaat de cursus dit seizoen 1 week later door op 21 en 22 September. Dit seizoen zal het coaching w...

Posted on August 16, 2019 at 10:00 by MV

Het is geen geheim dat de meeste ijshockeyspelers afhaken in de leeftijd tussen 17 en 21

Posted on August 10, 2019 at 14:15 by MV

Navigation

 Next »Page 1 of 5