Aanstaande Zaterdag 23 Februari, nemen PHOENIX (Brussels) het op tegen WOLVES (Charleroi) voor de Beker van Belgie inline hockey.

De wedstrijd gaat door in OHAIN, de NIEUWE lokatie en thuisbasis van PHOENIX waar zij sinds vorige week alle thuis wedstrijden zullen spelen.

Een schitterende gelegenheid voor supporters en inline liefhebbers om een top wedstrijd bij te wonen en gelijktijdig deze fantastishe nieuwe loca...

Posted on February 20, 2019 at 10:53 by MV

Hoewel de laatste wedstrijd van de U19 competitie pas op 7 April doorgaat, is Antwerp PHANTOMS U19 mathematisch reeds Kampioen van België 2018-2019.

Het team van Patrik van Noten deed het uitzonderlijk goed dit seizoen en men mag gerust van een gouden generatie spreken. Phantoms bewijst hiermee dat het een uitzonderlijk goede lichting heeft klaar staan. Met nog 4 wedstrijden te spelen staat PHANTOMS nog steeds onverslagen aan de top. 
Naast het sterke teamwork waren het trio Senne Schrickx, Boris Adriaenssens en Scott Verhaegen de zwaargewichten die wekelijks hun bijdrage o...

Posted on February 17, 2019 at 15:26 by MV

In januari vertrekken twee van onze nationale teams naar het WK.

Als eerste vertrekt het damesteam naar Kaapstad voor het IIHF WK DIV II BQ, waar ze het opnemen tegen gastland Zuid-Afrika , Hongkong , Bulgarije ,en Oekraine.

He...

Posted on December 20, 2018 at 11:28 by HVG

Voor de komende IIHF tournooien van de U20 in Zagreb en de Senioren in Belgrado zullen Michael Kolodziejczyk en Jan van Beveren samen de coaching op zich nemen.

Arthur Legrand  gaat als goaliecoach de coachingstaf voor alle nationale tea...

Posted on November 15, 2018 at 20:15 by HVG

Naar jaarlijkse gewoonte organiseert de RBIHF haar coaching seminarie net voor de aanvang van het seizoen. In tegenstelling tot de initiële planning gaat de cursus dit seizoen 1 week later door op 15 en 16 September. Dit seizoen is het de beurt aa...

Posted on August 20, 2018 at 10:00 by MV

Navigation

 Next »Page 1 of 5