De Vlaamse Trainersschool (VTS) organiseert tussen 22 februari en 31 maart een marathon met meer dan 200 bijscholingen voor trainers en coaches. Op 6 weken tijd zullen meer dan 100 sportspecifieke thema's én meer dan 100 sporttakoverschrijdende thema's aangeboden worden via webinars en live streams

Nu de meeste trainingsactiviteiten omwille van corona op een laag pitje staan, hebben de trainers en coaches een unieke opportuniteit om zich bij te scholen. 

"Het doel is om min...

Posted on February 8, 2021 at 18:28 by CP

Na 12 weken ijshockey Lock-down snakken we bij de start van het nieuwe jaar allemaal naar een beetje hoop en kijken graag vooruit naar wat de toekomst ons zal brengen.

Binnen 8 weken maken we het Corona jaar rond en bepaalt het virus onze sport 12 maanden lang. Niettegenstaande we vorig seizoen meer dan 80% van de wedstrijden konden afwerken, liet de ranking enkel toe om een handjevol kampioenen te huldigen, intussen weten we dat ook dit seizoen helemaal anders is verlopen als vooropgesteld.

Dit in sterk contrast met onze basis (U12 en jonger), welke in de meeste gevalle...

Posted on January 18, 2021 at 12:00 by MV

Op vrijdag 18 december zal Sportspress.be (de Belgische Beroepsbond van Sportjournalisten) in Schelle (Antwerpen) bekendmaken wie is verkozen tot "Sportman", "Sportvrouw", "Belofte", "Ploeg", "Coach" en "Paralympiër" van het Jaar.

Posted on December 10, 2020 at 22:08 by CP

Belgisch ijshockey blijft (on-line) gewoon verder draaien. Nu misschien nog meer dan ooit tevoren profiteren heel wat leden ervan hun vrije tijd tijdens lockdown online te gebruiken met het volgen van RBIHF-opleidingen.

Reeds verschillen...

Posted on November 3, 2020 at 11:07 by MV

Naar aanleiding van de beslissing om alle indoor-sportinfrastructuur per direct te sluiten, zullen nu ook de U12-U10-U8 trainingen en wedstrijden komen te vervallen voor ijshokcey en inline hockey. Deze maatregelen zijn al zeker van kracht voor de...

Posted on October 29, 2020 at 11:42 by MV

Navigation

 Next »Page 1 of 6