Met slechts één verloren wedstrijd gedurende het hele seizoen - enkel Chaps hebben hun punten ontfutseld -stevenden ze rechtstreeks af op de titel . 

Dit is de derde ploeg van de Wolves dit seizoen die de medailles mee naar huis nemen. Zou dit aan de gezonde lucht van Jumet liggen? of aan het trainerscorps en bestuur ?

 

Posted on May 9, 2019 at 09:37 by CH

In Divisie 1 leek het een spannende strijd te worden voor de titel tijdens de play-offs finale tussen Wolves1 en Phoenix.

De eerste wedstrijd werd gewonnen door Wolves met 3-6 op terrein van Phoenix. De dag later , op zondag, stond al wedstrijd 2 op de kalender op het terrein van Wolves in Jumet.

Het leek alsof hier Phoenix hun slag ging slaan want na de tweede periode stond de score al met 0-3 in hun voordeel. De Wolves werden echter wakker geschud in de derde periode en de bordjes kwamen op 2-3 te staan. Eén minuut voor einde wedstrijd was er nog geen verandering en de...

Posted on May 9, 2019 at 09:05 by CH

Met slechts 1 slippertje dit seizoen bleef het spannend tot aan het einde van het seizoen. FlashGuns liet IHC Leuven nipt achter en haalde de landskampioenstitel in Divisie 2 naar Heist op den Berg.

Heist op den Berg domineerde het kampi...

Posted on May 7, 2019 at 22:00 by MV

Chiefs Leuven kroonde zich na een razend spannende competitie tot landskampioen in Divisie 1.

De Leuvenaars hadden na 20 wedstrijden welgeteld één punt meer dan hun rechtstreekse rivaal Turnhout Tigers. Het was dan ook een hard bevochten...

Posted on May 6, 2019 at 21:30 by MV

Zij hebben nog één wedstrijd te spelen , maar niemand haalt hen nog in.  Slechts één wedstrijd verloren in overtime, dus konden zij het voorbije weekend voor het thuispubliek al hun medailles in ontvangst nemen. 

Hun topscoorder maakte m...

Posted on May 2, 2019 at 16:47 by CH

Navigation

 Next »Page 1 of 7