Voor de komende IIHF tournooien van de U20 in Zagreb en de Senioren in Belgrado zullen Michael Kolodziejczyk en Jan van Beveren samen de coaching op zich nemen.

Arthur Legrand  gaat als goaliecoach de coachingstaf voor alle nationale teams versterken.

Zowel Michael, Jan als Arthur hebben een lange staat van dienst binnen de ijshockey wereld. Wij wensen de heren succes met de beide teams. 

De U20 speelt van 15-21 Januari 2019 in Zagreb, Croatia en de Senioren van 9-15 April 2019 in Belgrado, Serbia.

Graag wil ik Gil Paelinck, die vanwege persoonlijke omstandigheden dit jaar niet meer beschikbaar was, bedanken voor zijn inzet voor het Nationaal team in de afgelopen 2 jaar.

Do voorbereidinge...

Posted on November 15, 2018 at 20:15 by HVG

Limburg-One gooit het roer om en roept het Limburgse dames ijshockey nieuw leven in. Dames ijshockey is nooit echt weg geweest, maar voor een Belgische dames competitie moeten we tientallen jaren terug in de tijd gaan. Des al niet te min telt België een flink aantal dames ijshockeyspelers welke veelal gewoon deel uitmaken van de reguliere competitie teams.
Vandaag hebben enkel Mechelen en Luik een Dames ijshockeyteam.

Aanstaande zaterdag 22 september organiseert Limburg-One een GIRLS ONLY Hockey event op de ijsbaan te Hasselt. Deelnemers worden om 1...

Posted on September 16, 2018 at 00:01 by MV

Naar jaarlijkse gewoonte organiseert de RBIHF haar coaching seminarie net voor de aanvang van het seizoen. In tegenstelling tot de initiële planning gaat de cursus dit seizoen 1 week later door op 15 en 16 September. Dit seizoen is het de beurt aan Gullegem om de groep gemotiveerde coaches te verwelkomen.

Vanaf dit seizoen zullen ook enkel gekwalificeerde coaches zich aan de esheet kunnen toevoegen. Hierdoor is het van uiterst belang dat alle clubs ervoor zorgen dat ze voor elk team over gecertifieerde en gekwalificeerde krachten beschikken.

Inschrijven kan je alvast doe...

Posted on August 20, 2018 at 10:00 by MV