Aanstaande Zaterdag 23 Februari, nemen PHOENIX (Brussels) het op tegen WOLVES (Charleroi) voor de Beker van Belgie inline hockey.

De wedstrijd gaat door in OHAIN, de NIEUWE lokatie en thuisbasis van PHOENIX waar zij sinds vorige week alle thuis wedstrijden zullen spelen.

Een schitterende gelegenheid voor supporters en inline liefhebbers om een top wedstrijd bij te wonen en gelijktijdig deze fantastishe nieuwe locatie te bewonderen. Het sportveld met reglementaire afmetingen is voorzien van sportcoart vloer en een perfecte boarding, en behoort op dit ogenblik bi...

Posted on February 20, 2019 at 10:53 by MV

Hoewel de laatste wedstrijd van de U19 competitie pas op 7 April doorgaat, is Antwerp PHANTOMS U19 mathematisch reeds Kampioen van België 2018-2019.

Het team van Patrik van Noten deed het uitzonderlijk goed dit seizoen en men mag gerust van een gouden generatie spreken. Phantoms bewijst hiermee dat het een uitzonderlijk goede lichting heeft klaar staan. Met nog 4 wedstrijden te spelen staat PHANTOMS nog steeds onverslagen aan de top. 
Naast het sterke teamwork waren het trio Senne Schrickx, Boris Adriaenssens en Scott Verhaegen de zwaargewichten die wekelijks hun bijdrage o...

Posted on February 17, 2019 at 15:26 by MV

Afgelopen zaterdag 2 Februari kwamen Ero Renomar HYC en Liege Bulldogs in een uitverkochte Herentalse ijsbaan aan de face-off voor de finale wedstrijd om de BEKER VAN BELGIE 2019.

Herentals begon sterk aan de wedstijd maar verloor Peter Bartek (9) al na 2.46 min van het strijdtoneel omwille van een Elbowing penalty. Het verdedigende spel wat hierop volgde zorgde voor een eerder voorzichtige aanpak waarbij onnodige risico's door beide teams vermeden werden. De eerste periode werd afgelsloten zonder doelpunten.

Ook de tweede periode verliep moeizaam, verschillende acti...

Posted on February 6, 2019 at 08:33 by MV