E-Sheet Course / Refresh

When
The event is finished
Start: Thursday 17 October 2013 at 19:45
End: Thursday 17 October 2013 at 22:00
Details

Ter ondersteuning van jullie bench-officials organiseert de RBIHF IT-Cell op donderdag 17 oktober een opleiding / refresh voor de gebruikers van de E-sheet applicatie. Deze samenkomst gaat door in het huis van de sport in Berchem om 19u45.

Sinds vorig jaar werkt onze sportfederatie (ijshockey en in-line hockey) met de E-Sheet applicatie en verwerkte jullie vorig seizoen reeds 934 wedstrijden, ook dit seizoen staat er eenzelfde aantal wedstrijden gepland.

Sinds de start hebben wij de applicatie verder opgewaardeerd en werden er ook nieuwe functies toegevoegd. Tijdens deze samenkomst verduidelijken wij de werkwijze van de applicatie aan de hand van voorbeelden en bestaande procedures en geven wij U een overzicht van de verschillende functies. Daarnaast nemen wij graag de tijd om op al uw gerelateerde vragen te antwoorden.

De vergadering zal worden geleid door Marc Verlinden en Seppe Magiels.

Omdat wij omwille van praktische redenen slechts een beperkt aantal mensen kunnen toelaten vragen wij om vooraf in te schrijven webmaster@rbihf.be . Per deelnemende club minimum 1 laptop aanwezig (met volle batterij) met daarop de laatste versie van E-sheet. Indien er zowel Nederlandstalige als Franstalige deelnemers aanwezig zijn zal de voorstelling gegeven worden in het Engels.

Click the subsections for more details.
Posted on October 5, 2013 at 19:29 by